Exempel på människans grymhet mot djur

Varför älskar man hundar och katter men äter kor och grisar? 
Jag är inte vegetarian och kommer nog aldrig att bli. Detta är för att jag tror att människan är gjord för att äta kött, och jag är dessutom van vid det sedan ca tjugo år tillbaka, och det är sjukt jävla gott. Men, köttindustrin är i väldigt många fall avskyvärd, och det gör mig ledsen. Att höra om grisar i trånga utrymmen och andra djur som i stressiga miljöer lever sin sista tid på jorden. Halalslakt är ett jävla otyg som jag förbannat i en livstid. 
Det låter kanske töntigt men jag tycker att djur förtjänar det bästa vi kan ge, det är vårt ansvar gentemot de fina varelser som de faktiskt är. 
I min drömvärld hade alla djur haft det bra, och de skulle skjutas ovetandes, snabbt och direkt dödligt medan de betar på en solig äng. Det är givetvis svårt att förverkliga för alla, men en snabb och enkel död är inte för mycket begärt. Och jag hade bojkottat köttproduktionen tusen gånger om ifall jag trodde att det skulle göra skillnad. Men skit händer ändå, för människan är den vidrigaste och mest ondskefulla varelsen på våran jord och jag har inte mycket hopp för vår ras längre. 
Vad jag gör är att endast köpa svenskt kött, alltid. Och helst ägg från frigående höns, även om de är frigående inomhus vilket jag tycker är en bluff. 
Jag älskar kor och grisar precis som jag älskar hundar, hästar och katter, och även om jag vill äta kött så vill jag ännu mer att våra underbara djur fick befrias från människans ondska. 
Ännu en anledning  till att jag fortfarande äter kött är för att jag vet att det finns ställen som gör precis som man ska. Som gör så att det funkar, utan lidande och elaka ritualer. 
Några exempel på just människans grymhet gentemot djur:  
- man skär av hajars fenor och kastar ner dem i havet igen, hajfenssoppa är en delikatess och man tror även att de ger styrka och kan bekämpa cancer etc. Detta stämmer såklart inte. 
- man låser in björnar i gallerburar och tappar dem på galla genom ett hål i magen för att det tros ge djuriska krafter. Björnarna lever i dessa burar och ser ut som skelett med ett stort huvud på då deras muskler på kroppen har förtvinat. 
- minkar och kaniner från pälsfarmar som flås levande och kastas sedan ner i en container med andra flådda, nakna djur för att dö
- rävar i pälsfarmar dödas genom att få elektroder i både ändtarmen och munnen, strömmen slås på och ja resten kan ni. 
Kan tyvärr inte göra detta inlägg mer levande genom bilder, länkar etc, för jag klarar inte av att se sånt.